Gyere raktárosnak Warringtonba! Nem kérünk közvetítési dijat! Hallottad már ezeket? Mi a véleményed? Modernkori rabszolgacsere, vagy valóban meg lehet belöle élni? Aki csak kijön, szidja a Céget, de valóban átverés? A tény az, hogy aki kijön dolgozik egy darabig, aki nem az sóvárog kifelé. A magyar 90%-a a suttyó kategóriában dolgozik idekint, a többi keleti blokkos országbeliekkel: szlovákokkal, lengyelekkel. 

Megtapadni jó munkahelyen nehéz, az agency-s rendszer kizárja a hosszútávú lehetőségeket, lehet ugrálni ide-oda, mint béka a kanálisban.

Ki hol dolgozik? Sok helyen lehet: KFC, McDonalds, Iceland, M&S, Tesco... Melyik a legjobb?

folyt.köv.

A bejegyzés trackback címe:

https://warrington.blog.hu/api/trackback/id/tr173225863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sarah Kovacs 2013.01.26. 13:05:48

Igen tapasztaltam én is az ügynökségek működésének a hátrányait.Két hét munkabérrel és a két hét szabadságommal nyúltak le.Nem egyedül voltam,kb 60 embert érintett.Képtelenség volt összefogni a károsultakat.Megpróbáltam még itthonról is intézkedni,kész 22-es csapdája volt.
süti beállítások módosítása